Back to top

Wandelplezier begint bij Hendriks

Met een liefde voor lopen

Of u nu in het weekend graag korte wandelingen maakt in het bos, of juist écht op avontuur gaat en de hoogste bergen bedwingt, wij hebben de juiste schoen voor u.

Geschikte en goed passende wandelschoenen zijn essentieel voor optimaal wandelplezier. Wij hebben een uitgebreide collectie berg- en wandelschoenen van gerenommeerde merken zoals Lowa, Meindl en Hanwag, in zowel de lage als de hoge uitvoering.

Hendriks Schoenmode is met méér dan 40 jaar aan ervaring een ware specialist op het gebied van wandelen, trekking en bergsport. Of u nu een ervaren trekker bent, of een beginnend nordic walker, wij voorzien u van het beste advies omtrent de juiste wandelschoenen, -kleding en -accessoires. Onze wandelschoenen en -kleding zijn bestand tegen de meest extreme ondergrond en weersomstandigheden.

Onze voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus

Beste schoenen- en wandelsportliefhebber,

Bij Hendriks Landgraaf staat de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop.
Om u en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen in onze winkel:

  • Onze winkel blijft vooralsnog open. We hanteren onze gebruikelijke openingstijden.
  • Wel volgen we de richtlijnen van het RIVM en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. We desinfecteren alle contactpunten, zoals de pinautomaat, kassa, handgrepen en schoenlepels, meerdere malen per dag. Daarnaast vragen we onze medewerksters niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoesten of koorts.
  • Probeer in de winkel zoveel mogelijk afstand te bewaren tussen uzelf, andere klanten en onze medewerksters.
  • Heeft u, als klant, lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij u om onze winkel (voor nu) niet te bezoeken
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos.

Shoppen op afspraak

Wij bieden momenteel ook de mogelijkheid om te shoppen op afspraak. Wij stellen dan de helft van onze winkelruimte ter beschikking zodat u alleen kunt shoppen. Bel ons op 0455313001 om een afspraak te maken.

We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent. We zijn trots op onze medewerksters en hun inzet in deze tijd. Ook willen we u als klant bedanken voor vertrouwen en begrip.

We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe!

Heeft u nog vragen, laat het ons gerust weten via info@hendrikslandgraaf.nl of 045-5313001.

Team Hendriks schoenmode & wandelsport Landgraaf

SHOPPEN OP AFSPRAAK

You don't have permission to register