Back to top

Aanpassingen
& Reparaties

Geniet nóg langer van uw favoriete schoenen

Aanpassingen

Schoenaanpassingen is een verzamelbegrip voor alle aanpassingen aan confectieschoenen die een voetklacht verhelpen of verlichten. Hendriks biedt oplossingen op maat.

Denk hierbij aan kleine aanpassingen aan voetbedden van comfortschoenen en diverse inlegzooltjes voor beenlengteverschil of hielspoor/peesplaatontsteking.

Wij hebben een uitgebreide kennis van voeten en voetproblemen en kunnen u het juiste advies geven om uw voeten zo gezond mogelijk te houden. Ook mensen met diabetes en reuma kunnen bij ons terecht voor een passend advies en aanpassingen.

Geef uw favoriete comfortschoenen een tweede leven

Reparatie Comfort- en Modeschoenen

Zijn uw favoriete comfortschoenen aan een opknapbeurt toe? Goede schoenen zijn een reparatie waard!

Bij Hendriks kunt u ook terecht voor vakkundige schoenreparaties. Wij kunnen bijna al uw comfort- en modeschoenen repareren, waarbij wij uitsluitend werken met duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Voor vakkundige schoenreparaties werken wij nauw samen met Schoenreparatie Thei van der Sterren in Landgraaf.

Voor nog vele kilometers extra wandelplezier!

Reparatie Wandel
schoenen

Berg- en wandelschoenen krijgen het soms zwaar te verduren; hoge en lage temperaturen, ruw en vochtig terrein.

Of het nu gaat om een haakje of slijtage aan de zool of binnenvoering, allemaal zaken die gerepareerd kunnen worden waardoor u nog veel langer kunt genieten van uw favoriete wandelschoenen.

Voor het verzolen of reparaties aan berg- en wandelschoenen werken wij nauw samen met Bergschoenmakerij Den Ouden in Veenendaal. Dit is een gespecialiseerd bedrijf dat alleen berg- en wandelschoenen repareert en dat altijd een zeer hoge kwaliteit nastreeft.

Oprekken

Vaak merkt u pas na de eerste wandeling of uw schoenen drukplekken hebben. Dit komt omdat de voeten na een lange wandeling opzwellen. Dan is het mogelijk om de schoen te laten oprekken, zodat mogelijke drukplekken verwijderd kunnen worden en de pasvorm optimaal aan uw voet wordt aangepast.

Verzolen

Naast het vervangen van de gehele zool is het ook mogelijk om alleen de hakken te vervangen. Dit kan namelijk prima als de voorzool nog in goede staat is. Ook het enkel vervangen van de loopzool (de zwarte slijtlaag) is bij veel schoenen mogelijk.

Onze voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus

Beste schoenen- en wandelsportliefhebber,

Bij Hendriks Landgraaf staat de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop.
Om u en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen in onze winkel:

  • Onze winkel blijft vooralsnog open. We hanteren onze gebruikelijke openingstijden.
  • Wel volgen we de richtlijnen van het RIVM en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. We desinfecteren alle contactpunten, zoals de pinautomaat, kassa, handgrepen en schoenlepels, meerdere malen per dag. Daarnaast vragen we onze medewerksters niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoesten of koorts.
  • Probeer in de winkel zoveel mogelijk afstand te bewaren tussen uzelf, andere klanten en onze medewerksters.
  • Heeft u, als klant, lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij u om onze winkel (voor nu) niet te bezoeken
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos.

Shoppen op afspraak

Wij bieden momenteel ook de mogelijkheid om te shoppen op afspraak. Wij stellen dan de helft van onze winkelruimte ter beschikking zodat u alleen kunt shoppen. Bel ons op 0455313001 om een afspraak te maken.

We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent. We zijn trots op onze medewerksters en hun inzet in deze tijd. Ook willen we u als klant bedanken voor vertrouwen en begrip.

We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe!

Heeft u nog vragen, laat het ons gerust weten via info@hendrikslandgraaf.nl of 045-5313001.

Team Hendriks schoenmode & wandelsport Landgraaf

SHOPPEN OP AFSPRAAK

You don't have permission to register