Back to top

Altijd lekker lopen met Hendriks Schoenmode

Want wie mooi wil zijn hoeft geen pijn te lijden!

Onze comfortschoenen zijn speciaal geselecteerde confectieschoenen met een comfortabele pasvorm, gemaakt van hoogwaardige leersoorten en materialen en verkrijgbaar in diverse wijdtematen. Ook beschikken de meeste modellen over uitneembare voetbedden, wat het mogelijk maakt om gemakkelijk een podologisch voetbed of steunzool te plaatsen.

Al onze schoencollecties zijn van hoogwaardige kwaliteit en kenmerken zich door een goede pasvorm en uitstekende en opvallende materialen.

Laat u inspireren door onze passie voor schoenmode!

Dames Comfort- & Modeschoenen

Wij volgen altijd de laatste modetrends om voor u een zo gevarieerd mogelijk aanbod van de leukste en meest trendy modellen te kunnen bieden. Laat u verrassen door onze comfortabele en modische schoenencollecties en laat onze medewerkers u helpen bij het vinden van de perfecte schoen voor u!

Onze schoenmodellen voor dames zijn leverbaar van maat 33 t/m 43, van smal tot extra breed (wijdtematen E t/m K).

Maak uw outfit compleet met stoere comfortschoenen

Heren Comfort- & Modeschoenen

Kleren maken de man zegt men. Maar bij Hendriks zijn we van mening dat herenschoenen juist de kleren maken! Schoenen en accessoires zijn dé items die een goede outfit completeren. Of u nu op zoek bent naar nette schoenen voor onder uw pak, of naar een stoere hippe comfortschoen of sneaker? Bij Hendriks bent u aan het juiste adres voor het juiste advies.

Laat u inspireren door onze mooie en stoere collecties en neem ook een kijkje bij onze accessoires om uw outfit compleet te maken!

Onze schoenmodellen voor heren zijn leverbaar van maat 39 t/m 49, van smal tot extra breed (wijdtematen E t/m K).

The finishing touch

Maak uw outfit compleet met accessoires!

Van handtas tot riem; accessoires maken, naast natuurlijk mooie schoenen, uw outfit pas écht af.

Laat zien wie u bent met onze trendy modeaccessoires!

accessoires

Onze voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus

Beste schoenen- en wandelsportliefhebber,

Bij Hendriks Landgraaf staat de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop.
Om u en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen in onze winkel:

  • Onze winkel blijft vooralsnog open. We hanteren onze gebruikelijke openingstijden.
  • Wel volgen we de richtlijnen van het RIVM en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. We desinfecteren alle contactpunten, zoals de pinautomaat, kassa, handgrepen en schoenlepels, meerdere malen per dag. Daarnaast vragen we onze medewerksters niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoesten of koorts.
  • Probeer in de winkel zoveel mogelijk afstand te bewaren tussen uzelf, andere klanten en onze medewerksters.
  • Heeft u, als klant, lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij u om onze winkel (voor nu) niet te bezoeken
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos.

Shoppen op afspraak

Wij bieden momenteel ook de mogelijkheid om te shoppen op afspraak. Wij stellen dan de helft van onze winkelruimte ter beschikking zodat u alleen kunt shoppen. Bel ons op 0455313001 om een afspraak te maken.

We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent. We zijn trots op onze medewerksters en hun inzet in deze tijd. Ook willen we u als klant bedanken voor vertrouwen en begrip.

We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe!

Heeft u nog vragen, laat het ons gerust weten via info@hendrikslandgraaf.nl of 045-5313001.

Team Hendriks schoenmode & wandelsport Landgraaf

SHOPPEN OP AFSPRAAK

You don't have permission to register