Back to top

Uw gezondheid staat voorop

Onze voorzorgsmaatregelen in verband met COVID-19

Bij Hendriks Landgraaf staat de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop. Om u en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen.

Onze voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus

  • We volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen hygi├źnemaatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. We desinfecteren alle contactpunten, zoals de kassa, handgrepen en schoenlepels. Onze pinautomaat reinigen we na elk gebruik. Daarnaast vragen we onze medewerksters niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoesten of koorts.
  • Bij het passen van schoenen kunnen onze medewerkers u veilig ondersteunen door middel van van speciale schermen en het dragen van mondkapjes en handschoenen.
  • Probeer in de winkel zoveel mogelijk afstand te bewaren tussen uzelf, andere klanten en onze medewerksters.
  • Heeft u, als klant, lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij u om onze winkel (voor nu) niet te bezoeken
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos.

Wij blijven ons best doen om u de service te bieden die u van ons gewend bent. We zijn trots op onze medewerksters en hun inzet in deze tijd. Ook willen we u als klant bedanken voor vertrouwen en begrip.

You don't have permission to register