winter sale!

Hendriks Schoenmode verkozen tot een van de

50 BESTE SCHOENENZAKEN VAN 2018

 

Vakblad TRED presenteert dit jaar voor de derde maal de TRED 50 BESTE: een lijst van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland. Fabrikanten, leveranciers en agenten stemden afgelopen maand op de winkels die zich volgens hen positief weten te onderscheiden. Het resultaat is een prachtige dwarsdoorsnede van alles wat de schoenenbranche te bieden heeft: van grote spelers met landelijke tv-reclame tot kleine innovatieve ondernemers en degelijke familiebedrijven.

 

 

Werkwijze

De vijftig winnaars worden geselecteerd vanuit top 10-lijstjes van diverse partijen uit de schoenenbranche. Winkels die op nummer 1 terecht komen krijgen tien punten en winkels die op nummer 10 terecht komen krijgen één punt. Zo ontstaat er vanzelf een ranglijst van meer dan tweehonderd winkels. Winkels ontvangen een ster voor ieder jaar dat zij reeds eerder in de 50 BESTE te vinden waren. Welke partijen er precies hebben ingezonden en welke schoenenwinkels zij in hun top 10 hebben geplaatst is vertrouwelijk. De 50 BESTE zullen ook vermeld worden op de website van TRED, www.vakbladtred.nl.

 

Vijftig winnaars

De winkels in de 50 BESTE-lijst zijn bewust op alfabetische volgorde gepubliceerd om de retailers evenveel eer te gunnen. De TRED 50 BESTE is geen ranglijst waarbij er maar één de beste kan zijn, maar juist een waardering van het ondernemerschap van al deze ondernemers die zich – ieder op hun eigen manier – weten te onderscheiden.

 

Met liefde en doorzettingsvermogen

De resultaten bieden ook ieder jaar weer een waardevolle blik op de branche. Wat wordt gewaardeerd in een winkel? Wat houdt de gemoederen bezig? Ondernemers die zich weten te onderscheiden en keuzes durven te maken, ontvangen daar ook dit jaar weer veel lof voor, of het nu om een vernieuwende conceptstore of het complete assortiment van een comfortwinkel gaat. Maar minstens zoveel waardering is er voor de persoonlijke eigenschappen van de mensen achter de winkel: enthousiasme, inzet, doorzettingsvermogen en passie zijn woorden die we veel terug hoorden.

 

Wij zijn er trots op dat wij een van de 50 beste Schoenenzaken in Nederland zijn.

 

Bron: www.vakbladtred.nl/tred-50-beste-2018/

*Download TRED 50 Beste Schoenenzaken 2018

 

 

 

CONTACT

Heerlenseweg 34 , 6371 HS Landgraaf

045 - 531 30 01, info@hendrikslandgraaf.nl

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Hartelijk dank. U bent nu ingeschreven!

privacy policy

Klik hier

© COPYRIGHT

HENDRIKS SCHOENMODE & WANDELSPORT