Schoenreparatie en onderhoudsadviezen

 

Voor het goed onderhouden van uw comfort- of wandelschoenen adviseren wij u de producten van Collonil. Deze producten garanderen een optimale verzorging van leer, nubuck, suède en andere materiaalsoorten.

 

Schoenreparatie

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor vakkundige schoenreparatie. Wij kunnen bijna al uw comfort- en modeschoenen repareren. Ook kunnen wij aan uw schoenen kleine aanpassingen doen zoals een afwikkelbalk of een correctie bij beenlengteverschil.

 

Voor het verzolen of reparaties aan berg- en wandelschoenen werken wij nauw samen met Bergschoenmakerij Den Ouden in Veenendaal. Dit is een gespecialiseerd bedrijf dat alleen berg- en wandelschoenen repareert en dat een zeer hoge kwaliteit nastreeft.

 

Onderhoudsadviezen

Voor het goed onderhouden van uw comfort- of wandelschoenen adviseren wij u de producten van Collonil. Deze producten garanderen een optimale verzorging van leer, nubuck, suède en andere materiaalsoorten. Wij willen u graag van een deskundig onderhoudsadvies voorzien voor de langste levensduur van uw schoenen. Hieronder

vindt u een overzicht van de meest gebruikte leersoorten en hun onderhoud.

 

 

Leersoort Glad leer  Gevet leer  Suède / nubuck    Lakleer Metallic leer    Combinatiematerialen    Bescherming Wax Leather spray  OutdoorBiwax spray Nano Pro Spray    n.v.t. Nano Pro Spray*    Nano Pro Spray    Verzorging Waterstop tubein de juiste kleur Rustical tube  Nubuck + Textile flacon in de juiste kleur of Suède + nubuck spray in de juiste kleur Lackmousse Colour cream in de juiste kleur of Waterstop tube kleur 021 Perlato/metallic (kleurloos) Afhankelijk van het materiaal  Reiniging Clean & care lotion, softgum Clean & care lotion       Lackmousse Softgum    Softgum, evt. Clean & care afhankelijk van het  materiaal  

 

 

 

* Metallic leer kunt u niet met “gewone” anti-rain spray inspuiten. Hierdoor kan

de metalliclaag loslaten. Dit geldt ook voor gewone kleurloze schoencrème.

 

Ter bescherming van uw schoenen tegen vuil en vocht dienen ze regelmatig te worden ingespoten. Over het algemeen geldt: 7 keer dragen is 1 keer inspuiten. Overigens is  het beter om 3 dunne laagjes aan te brengen en die tussentijds te laten drogen, dan één hele dikke laag.

 

Gebruikt u liever geen spuitbus? Collonil Organic Protect & Care met olijfolie zit in een drijfgasvrije pompflacon en bestaat bovendien voor 90% uit natuurlijke materialen.

 

 

PHONE

 

FACEBOOK

 

play

CONTACT

Heerlenseweg 34 , 6371 HS Landgraaf

045 - 531 30 01, info@hendrikslandgraaf.nl

 

VOLG ONS

  Wij houden je op de hoogte!

 

INTERESSANTE LINKS

www.footcare.nl

www.guus4ever.com

www.ortho-vision.nl

www.oim.nl

www.gerabv.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

13.00 t/m 18.00 uur

9.30 t/m 18.00 uur

9.30 t/m 18.00 uur

9.30 t/m 18.00 uur

9.30 t/m 18.00 uur

9.30 t/m 17.00 uur

EXTRA OPENINGSTIJDEN

Koopzondagen:

22 en 29 december - 12.00 tot 17.00 uur

 

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Hartelijk dank. U bent nu ingeschreven!

Privacy policy

© COPYRIGHT HENDRIKS SCHOENMODE & WANDELSPORT